top of page

Over Wiwiri

Hey Darlings,

Sit back and relax coz you are in for a ride.

Dit is het verhaal van Wiwiri

Het verhaal van Wiwiri begint in Oktober 2019. Het begon allemaal toen ik een belangrijk event had. Je kent het wel: outfitje gepland, make-up artist ready & natuurlijk mijn haarafspraak met een kapper gemaakt die ik gevonden had via Facebook. Maar wat gebeurde er? De kapper kwam niet opdagen en ik zat “met handen in het haar”. (pun intended).

Last minute iemand vinden was een dra-ma. Dat was het moment dat ik besloot dat het vinden van een black hair kapper anders moest. Wij, mensen met black hair, kunnen niet naar de kapper op de hoek omdat zij vaak niet met ons haar om te gaan. Dus moesten een app hebben die het makkelijk maakt black hair kappers in de omgeving te vinden. Ik was vastberaden deze app te bouwen.

Mind you, ik had geen verstand van apps, was totaal niet technisch aangelegd en had nooit een business gehad. Maar, als ik iets in mijn hoofd heb, dan krijg ik het voor elkaar.

Alleen, had iemand mij moeten voorbereiden op het feit dat je als ondernemer te maken hebt  met zoveel afwijzingen. I have had so many no’s that I can not even count. Ik boorde verschillende bronnen aan om deze app op te kunnen zetten, Zo heb ik meegedaan aan het programma Dragons’ Den. Tijdens het programma is mij een deal toegezegd. Na de uitzending hebben zij besloten de deal te cancellen.

Maar weet je wat? Soms krijg je een “ja”. Ik ben in contact gekomen met SheaMoisture en met een sponsordeal van hun heb ik de eerste versie van de app kunnen opzetten. Zowel kappers als klanten waren enthousiast.

But here we go again.. Deze app wat kinderziektes. Samen met mijn lieve vriend Daryll Vasconcellos heb ik met hart en ziel gewerkt aan het oplossen van dit probleem. En we hebben iets heel moois bereikt: een app waar we ontzettend trots op zijn! Het is een geweldige ervaring om dit samen te doen en ik ben dankbaar dat ik zo'n fantastische partner heb.

Wiwiri staat voor gemak voor de klant en vrijheid voor de kapper. Dit wordt gerealiseerd door de thuiskapper een plek te bieden om zijn eigen baas te zijn, zodat de thuiskapper kan werken waar en wanneer het hem of haar uitkomt. Bij Wiwiri moedigen we mensen aan om hun dromen na te jagen en hun leven in eigen handen te nemen.

Dus, laat je niet tegenhouden door de uitdagingen die op je pad komen. Volg je dromen, wees vastberaden en maak het verschil dat je wilt zien in de wereld. Doe het gewoon, boo!

 

Love & kisses,

Malory Boston

Wiwiri Founder - Malory Boston.png

Missie & visie 

Zoals veel zwarte vrouwen in Nederland maak ik gebruik van de services van thuiskappers.

“Vroeger” vond je een thuiskapper via vrienden en/of familie of via het zoeken op de verschillende sociale mediakanalen. Dit systeem van zoeken was tijdrovend, onoverzichtelijk en onduidelijk.

Het zoeken naar een thuiskapper was aan innovatie toe, vond ik in Oktober 2019. Ik wilde een applicatie waarop ik overzichtelijk de kappers in mijn nabije omgeving kon vinden, met een duidelijk portfolio en recensie

Missie & Visie
Passion.png
bottom of page