top of page

Media

Dragons’ Den avontuur

Op 7 Februari 2021 heb ik, Malory Boston, meegedaan aan het programma Dragons’ Den.

Samen met de thuiskappers Arra & Aby en hun twee klanten hadden wij een afspraak om vanuit Amsterdam naar de studio te gaan in Hilversum. Op 7 februari had Nederland echter te maken met de eerste sneeuwstorm in tien jaar.

Er ging van alles mis. Al onze vrienden en kennissen durfden met dat weer ons niet te rijden en tot overmaat van ramp had onze visagiste zich afgemeld. Na ongeveer 3 uur bellen vonden wij een taxi die bereid was ons door de sneeuw naar Hilversum te brengen. Met onze zelf aangebrachte make-up en grote jassen zijn wij op pad gegaan.

Toen kwam het allerspannendste: de pitch!

De pitch begon heel goed totdat ik mijn tekst he-le-maal kwijtraakte. Gelukkig mocht ik van de Dragons’ opnieuw beginnen. Het ging goed: de buit van in het totaal 100.000 euro was binnen! 

 

De pret was van korte duur. Binnen een week na de uitzending kwam de investeerder erop terug. De investeerder was niet overtuigd van het businessidee: Wiwiri kreeg dus een no-go.

Dit vond ik natuurlijk erg jammer.

Meedoen aan Dragons’ Den heeft wel een grotere zichtbaarheid gecreëerd voor Wiwiri. Hierdoor ben ik met verschillende investeerders en sponsoren in contact gekomen. Uiteindelijk had ik de beste klik met het haarproductenmerk SheaMoisture. Met SheaMoisture als sponsor heb ik toch de Wiwiri-app op de markt kunnen brengen.

Passion.png
bottom of page