top of page

A brand known for it's expertise and passion for curly hair...

SheaMoisture is ontstaan vanuit de visie van Sofi Tucker, een pionier, moeder van vier kinderen en grootmoeder van onze oprichters. Al in 1912 verkocht zij Shea Butter, African black soap en zelfgemaakte huid- en haarverzorgingsproducten op het platteland van Sierra Leone. We eren haar door nog steeds gebruik te maken van pure fairtrade sheaboter, waarmee we vrouwen in Afrika ondersteunen.

 

En natuurlijke ingrediënten zoals Jamaican Black Castor Olie, die zorgen voor intensieve voeding en ultieme verzorging van het haar. Zonder siliconen, sulfaten en minerale oliën.

Of je haar nu curly, coily of wavy is en je op zoek bent naar langdurige hydratatie, kruldefinitie of sterker haar, SheaMoisture is er om je te helpen. Expert in krullen, met liefde voor jou en je haar!

sheamoisture.png

Onze Producten

SheaMoisture biedt natuurlijke verzorging voor krullend haar. Al onze producten zijn verrijkt met fairtrade Raw Shea Butter, wat al generaties lang wordt gebruikt en bekend staat om intensieve voeding, hydratatie en versterking van het haar. Daarnaast maken we gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals Coconut, Hibiscus, Jamaican Black Castor Oil en Manuka Honey. Onze producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en schadelijke minerale oliën. Vier generaties lang getest op de Tucker-familie, maar nooit op dieren. Ontdek welke SheaMoisture producten het beste bij jouw haar passen.

 

COCONUT & HIBISCUS
Onze Coconut & Hibiscus collectie is verrijkt met kokosolie, hibiscus, zijde proteïne en onze kenmerkende fair trade shea boter. Deze unieke blend biedt hydratatie en gaat de strijd aan met frizzy hair. Daarbij voegt het definitie toe voor prachtige, glanzende en veerkrachtige krullen. Perfect voor dik, krullend haar dat hydratie en glans nodig heeft.

 

JAMAICAN BLACK CASTOR OIL
De producten uit de Jamaican Black Castor Oil collectie zijn speciaal ontwikkeld om het haar te voorzien van diepe verzorging, versterking en vermindering van breuk en splijten van het haar. Geformuleerd met castor olie, fair trade shea boter en pepermuntolie en erg geschikt voor zowel natuurlijk als regelmatig steil gemaakt, gekleurd of gepermanent haar.

RAW SHEA BUTTER
SheaMoisture’s Raw Shea Butter collectie is perfect voor hen met droge, beschadigde, chemisch behandelde en/of natuurlijke krullen. Natuurlijk met fair trade shea boter en verrijkt met argan olie en zeekelp. Zorgt voor een diepe hydratatie, en geeft body en glans aan het haar en maakt je krullen beheersbaar.

SUPERFRUIT COMPLEX
Deze Superfruit Complex collectie ondersteunt de elasticiteit van het haar en helpt het te voeden en te versterken. Hierdoor ziet het haar er weer levendig en glanzend uit. Verrijkt met ons unieke Superfruit complex, marula olie en biotin zijn deze producten perfect voor golvend en krullend haar.

MANUKA HONEY & MAFURA OIL
Deze collectie is erg geschikt voor droog, beschadigd coily hair. Mafura Olie, baobab en pure fair trade shea boter komen samen in de rijke formulering vol antioxidanten en herstellende oliën. SheaMoisture’s Manuka Honey & Mafura Oil producten geven het haar intensieve verzorging en glans.

Shea 1.jpg
SheaMoisturelogoimprovedheart01.png
bottom of page