top of page

Over Wiwiri

Het verhaal van Wiwiri begint in Oktober 2019. Het begon allemaal toen ik een belangrijk event had. Je kent het wel: outfitje gepland, make-up artist ready & natuurlijk mijn haarafspraak met een kapper gemaakt die ik gevonden had via Facebook. Maar wat gebeurde er? De kapper kwam niet opdagen en ik zat “met handen in het haar ”. (pun intended).

Last minute iemand vinden was een drama. Gefrustreerd begon ik met schrijven in mijn dagboek en een paar uur later was het idee voor Wiwiri geboren. 

 

Door gesprekken met klanten en kappers kwam ik erachter dat de behoefte voor een app voor het boeken van een black hair kapper bij beide partijen groot was.

Ik wist genoeg. De app moest dus zeker komen! Ik was vastberaden deze app te bouwen.

One small problem... ik had geen verstand van apps, ik ben totaal niet bijzonder technisch aangelegd ofzo en had nooit een business gehad. Maar, als ik iets in mijn hoofd heb, dan krijg ik het voor elkaar.

Alleen, had iemand mij moeten voorbereiden op het feit dat je als ondernemer te maken hebt met zoveel afwijzingen. I have had so many no’s that I can not even count.

 

Ik probeerde verschillende bronnen aan te boren, waaronder deelname aan Dragons' Den om een investering te krijgen. Hoewel ik een investering van €100.000 kreeg toegezegd, werd de deal later geannuleerd. Maar de steun die ik kreeg van mensen die graag de app wilden gebruiken, gaf me nog meer motivatie om door te gaan.

 

Uiteindelijk is het me gelukt om een vette sponsordeal te sluiten met SheaMoisture en de eerste versie van de app te lanceren. Zowel kappers als klanten waren mega enthousiast.

 

Maar toen begonnen de struggles weer... de app had wat kinderziektes.

 

Met mijn lieve vriend Daryll Vasconcellos heb ik met hart en ziel gewerkt aan het oplossen van dit probleem. En we hebben iets heel moois bereikt: een app waar we ontzettend trots op zijn! Het is een geweldige ervaring om dit samen te doen en ik ben dankbaar dat ik zo'n fantastische partner heb.

 

Bij Wiwiri is het onze missie om het vinden van een geweldige black hair kapper of barbier supergemakkelijk maken, terwijl we tegelijkertijd vrijheid en gemak bieden aan zowel klanten als professionals in de haarindustrie. Wij geloven in het empoweren van individuen om de controle te nemen over hun haarstylingbehoeften en bieden kappers een platform waar ze hun eigen baas kunnen zijn, op hun eigen voorwaarden kunnen werken en hun creatieve talenten kunnen laten zien.

 

Onze visie is om een bloeiende community te creëren waar mensen moeiteloos in contact kunnen komen met getalenteerde kappers, nieuwe trends kunnen ontdekken en hun unieke stijl kunnen omarmen. We willen de manier waarop mensen een haarafspraak maken revolutioneren en zorgen voor een naadloze en plezierige ervaring voor iedereen die betrokken is.

 

 

Het is de missie van Wiwiri om het vinden van een geweldige kapper voor black hair supergemakkelijk maken, terwijl we vrijheid en gemak bieden aan zowel klanten als professionals in de black hair-industrie. We geloven in het empoweren van individuen om de controle te nemen over hun black haar behoeften en bieden kappers een platform waar ze hun eigen baas kunnen zijn, op hun eigen voorwaarden kunnen werken en hun creatieve talenten kunnen laten stralen.

 

Onze visie is om een bloeiende community te creëren waar mensen met black hair moeiteloos in contact kunnen komen met getalenteerde kappers die bekend zijn met onze cultuur en unieke haar behoeften. We willen dat iedereen zich thuis voelt, dat black hair wordt gevierd en dat we de veelzijdigheid en schoonheid van ons black hair omarmen

Wiwiri is een plek waar je terecht kunt om de nieuwste trends te ontdekken, je eigen stijl te omarmen en je black hair met trots te rocken!

 

Met Wiwiri willen we individuen inspireren om hun dromen na te jagen, de leiding te nemen over hun leven en een positieve impact te maken. We geloven dat wanneer je haar goed verzorgd en fabulous is, het je zelfvertrouwen een boost geeft alles te overwinnen wat op je pad komt.

 

Dus, of je nu op zoek bent naar een fantastische kapper of een getalenteerde professional bent die op zoek is naar kansen, Wiwiri staat klaar om je te ondersteunen op je reis. Sluit je bij ons aan en laten we samen een wereld creëren waarin haarwensen werkelijkheid worden!

Love & kisses,

Malory Boston

Wiwiri Founder - Malory Boston.png
Missie & Visie
Passion.png
bottom of page